Par spil

Par spil (Quizspil) – Anbefalet af Parterapeuter

Par spil (Quizspil) – Anbefalet af Parterapeuter – Hurtig Levering

Med par spil fra Go’ Samtale og Qvalitetstid har du et fantastisk værktøj til at snakke om store og små emner. ✔️90 dages returret ✔️Fragt fra 39,-

Læs anmeldelser af 10 populære Spil for Par her – Sexolog

Par spil – Danmarks største guide med anmeldelser til spil for par

Klinisk sexolog og parterapeut Maj Wismann anbefaler de bedste Par Spil. Både kærlighedsspil og erotiske spil til par. Danmarks største guide

5 gode spil for par (guide) – Find et spændende kæreste spil

Her er de bedste spil til par der gerne vil have masser af nærvær og kvalitetstid sammen hjemme i stuen. Læs vores guide her.

Par spil – Bliv bedre til at kommunikere med populære …

Par spil – Bliv bedre til at kommunikere med populære samtalespil

Par spil er til jer som savner nye emner og gerne vil blive klogere på hinanden. Parspil fra Go’ Samtale, Small Talk giver dybe snakke i mange timer.

3 spil for par som parterapeuten anbefaler

3 spil for par som parterapeuten anbefaler — Cathrine Katzmann

Et samtalespil, et erotisk spil og et spil med handlekort. Hvilket af disse spil for par, skal du vælge? Læs parterapeutens anbefaling

Vertellis Parforholdsudgaven – For alle par

Vertellis Parforholdsudgaven – For alle par – Vertellis Danmark

Tal om minder, hav drømme for fremtiden og lav planer for at opfylde disse drømme. Læg telefonerne væk og brug mere tid sammen (offline!).

Go’ Samtale Parudgave

GO’ SAMTALE parudgave er 90 samtalekort om parforholdets glæder og udfordringer. Få styrket jeres parforhold gennem større kendskab og forståelse for hinanden. Fem kategorier: Det inderste, Vores hverdag, Tæt på, Go’ sex og Fælles retning. Hvert kort har sit eget emne og tre spørgsmål, der hjælper jer i gang med spændende samtaler.  Eksempler på emner: Tillid, selvværd, lyst, vaner, samarbejde, berøring, opmærksomhed, bekymringer, drømme, værdier + mange flere. Inkluderet: 18 siders booklet med 7 gode råd til bedre kommunikation i parforholdet, skrevet af cand.psych Mattias Due Madsen (Center for Famileudvikling) Samtalekortene er for par i alle aldre.

Par spil – lær at kommunikere med din partner

Par spil | Lær at kommunikere med din partner med et parforholdsspil

Et par spil der styrker parforholdet via dybe spørgsmål. Lær at kommunikere med din partner og forstå hinanden gennem dette parforholdsspil og kæreste spil.

Quiz spil til par: “Qvalitetstid” – Herning – Anna Østergaard

Quizspil for par der vil hygge sig sammen. Kan spilles i Parforholdet eller med flere par. 22823517 – Anna Østergaard

Parforholdsspil i quiz form. Parforholdsspillet der kan få nærvær og hygge ind i parforholdet igen. Spillet er udviklet af Anna Østergaard, som er parterapeut i Herning, midtjylland.

Keywords: par spil, parforhold spil, spil til parforhold, spil om parforhold