Restaurant ombord

God mad i Århus – så kom på Restaurant Ombord! Mad og vin …

God mad i Århus – så kom på Restaurant Ombord! Mad og vin i topklasse!

God mad i Århus – På Restaurant Ombord går vi op i god mad af gode råvarer! Vi serverer lækre retter af de bedste råvarer årstiden byder på – og laver byens …

God mad i Århus – På Restaurant Ombord går vi op i god mad af gode råvarer! Vi serverer lækre retter af de bedste råvarer årstiden byder på – og laver byens bedste Bøf Bearnaise! Kom selv og prøv god mad i Århus!

Velkommen Ombord på restaurant i Aalborg

Restaurant Ombord, Århus: Se 119 objektive anmeldelser af Restaurant Ombord, som har fået 3,5 af 5 på Tripadvisor og er placeret som nr.

Nyd ærlig mad lavet på friske kvalitetsråvarer, parkering lige uden for døren og den bedste udsigt til fjorden.

Restaurant Ombord Aarhus | dejlig mad & hygge

Restaurant Ombord Aarhus | Jægergårdsgade | dejlig mad & hygge

Restaurant Ombord i Aarhus er en hyggelig restaurant i Jægergårdsgade med god mad og god stemning, her ligges kræfter i det gode håndværk.

Restaurant Ombord | Aalborg | Se menukort, book bord

Restaurant Ombord | Aalborg | Se menukort, book bord | Dinnerlust.dk

Restaurant Ombord har lokation ved den hyggelige Vestre Bådehavn i Aalborg, og har god udsigt. Spisestedet er hovedsageligt en fiske- og skaldyrsrestaurant.

Restaurant Ombord – god mad med smag til fair priser

Hos Restaurant Ombord slår man ikke alt for langt ud med armene, men serverer sikre klassikere med et tvist og fra et overskueligt menukort..

Ombord, Aalborg – Restaurantanmeldelser – Tripadvisor

Ombord, Aalborg: Se 77 objektive anmeldelser af Ombord, som har fået 4 af 5 på Tripadvisor og er placeret som nr. 51 af 272 restauranter i Aalborg.

Restaurant Ombord, Århus – Restaurantanmeldelser – Tripadvisor

Restaurant Ombord, Århus: Se 119 objektive anmeldelser af Restaurant Ombord, som har fået 3,5 af 5 på Tripadvisor og er placeret som nr. 199 af 638 restauranter i Århus.

Keywords: restaurant ombord, restaurant ombord århus, restaurant ombord 8000 aarhus