Sådan kommer du af med uønskede fedtdepoter

Fedt på maven

Der er mange, der har uønskede fedtdepoter, som de har svært ved at slippe af med. Det kan være svært at komme af med disse, og mange af dem kan næsten ikke trænes væk. Derfor er man nødt til at se sig om efter andre muligheder, hvis man vil fjerne disse fedtdepoter.

Heldigvis er der flere andre muligheder, der er værd at overveje. Bl.a. kan man vælge at få udført en fedtfrysning med CoolTech. På denne måde vil man nemt og effektivt kunne fjerne fedt. Det bedste ved at vælge denne metode er, at det fjernede fedt ikke kommer igen.

Fedtfrysning er en effektiv løsning

Hvis du har et ønske om at blive fri for uønskede fedtdepoter, er der flere løsninger. Vil du være sikker på, at du vælger en effektiv løsning, er det værd at se nærmere på fedtfrysning. Her er der nemlig tale om en løsning, hvor der bliver brugt et evidensbaseret system.

Derfor er du sikker på, at det har en effekt. Desværre er det ikke sikkert, at det har den ønskede effekt første gang. Det vil sige, at du kan være nødt til at få flere behandlinger. I sidste ende er du dog garanteret at få et resultat, du kan være glad for.

Hvordan fungerer det?

Til fedtfrysning bruger mange klinikker et system fra CoolTech. Det er et system, der er baseret på en særlig metode, der er kendt som kryolipolyse. Denne metode bliver brugt, når man skal nedkøle fedtceller, der er temperaturfølsomme.

Det hele foregår i et kammer, der suger fedtdepotet ind ved hjælp af et vakuum. Her vil nedkølingen foregå i omtrent 70 minutter. Det ønskede område vil derfor blive nedkølet til en temperatur, der påvirker cellerne til at gå til grunde.

Resultatet vil ikke kunne ses med det samme, da fedtcellerne bliver nedbrudt over en periode på tre måneder. Når dette sker, vil kroppen helt naturligt sørge for at udskille dem fra systemet.

Hvad koster det?

Det er svært at give et konkret svar på, hvad du skal betale for en fedtfrysning. Dette skyldes, at der er stor forskel på de mange fedtfrysning priser. Bl.a. er der forskel på, hvor stort et område der er tale om.

Ydermere er der også forskel på, hvad det koster, alt afhængigt af stedet på kroppen. Hvis du skal have udført en fedtfrysning på maven, vil det f.eks. være dyrere end på hagen.